АСК Стари Столици

АСК Стари Столици с активна работа по подготовката за Мемориал Валерий Великов

Седмица преди старта на втория кръг от националния шампионат по планинско изкачване „Мемориал Валерий Великов“ (8-9 октомври) екипът на организатора АСК „Стари Столици 2002“ работи изключително активно по подготовката на трасето и подсигуряването на всичко нужно за да превърне надпреварата в истински празник.

Заедно с това от няколко дни от АСК „Стари Столици 2002“ разполагат и с чисто нов уеб портал (линк) от който в реално време може да се следи и неофициалния списък със заявените състезатели за „Мемориал Валерий Великов“(линк).

Към момента на написване на този материал своята заявка за участие са подали 15 състезателя, като сред тях са имената на Юлиян Телийски (Mitsubishi Lancer), Любен Емануилов (Peugeot 106), Емил Денев (Renault Clio) и Димитър Кондев (Honda Civic). Очакванията са списъка да се увеличи значително с наближаването на крайния срок, който изтича на 3-ти октомври.

Освен списъка на заявените състезатели посетителите на новия портал могат да се информират за всичко свързано с Мемориал Валерий Великов – коментира Димитър Георгиев директор на надпреварата. – Състезателите от своя страна могат да подават своите заявки през специална дигитална форма, която ще улесни административната работа.

Традиционно организационния екип е предвидил редица удобства за публиката, като сред тях е и подсигуряването на превоз между маншовете в събота и неделя.